A virágküldés kiemelkedő év eleji alkalmai.

A virágküldés kiemelkedő év eleji alkalmai.

A virágküldés kiemelkedő év eleji alkalmai.

Amikor cégvezetőként alkalmazottakat foglalkoztatunk, akkor nagy valószínűséggel vegyesen felosztott a csapatunk a nemiséget illetőleg. Amennyiben szeretnénk jó vezető benyomását kelteni több szempontból is érdemes szolgáltatásunkat választania, hiszen az éves szinten számos alkalom adódik, amikor virágrendelésre lesz szüksége.

A virágküldés legnépszerűbb napja, a nőnap.

Az év elején március 8.-a az első ilyen ünnepnap, a Nemzetközi Nőnap. Amennyiben alkalmazottai körében fellelhető hölgyeket szeretné köszönteni ezen a gyönyörű napon, akkor még időben kell átgondolnia, hogy mivel szeretné meglepni a hölgyeket.  Hogy miért is olyan fontos a virágküldésre gondolnia? Egyszerűen, mert a virág a legnőiesebb ajándék, amivel elsősorban a hölgyeknek kedveskedhet. Azok a szépségek, amik képesek szépségükkel, színiekkel, illatukkal elvarázsolni, ellágyítani, megnyugtatni, és örömet okozni nekünk, mindannyiunknak. A világon csak a hölgyek képesek ugyanezt az érzést kiváltani belőlünk, férfiakból, ezért is a legszebb gesztus a virágküldés, bármilyen alkalomra.

Virágküldéshez ismerje meg a virágnyelvet.

Az önről kialakult vezetői kép meghatározó nem csak az alkalmazotti, de a partneri kapcsolataiban is. A sikeres vezető képes úgy teljesítményt elérni, hogy az általa vezetett csapat motivált, lelkes és ragaszkodik a munkáltatójához. Ennek egy igen fontos eleme a megbecsülés. A virágküldéssel ezt könnyedén közvetítheti ön is cégvezetőként, alkalmazottai és partnerei felé egyaránt. A profizmus mércéje, az, hogy ezt a visszacsatolást színvonalasan teljesítse. Nem ajánljuk, hogy ezt a feladatot elnagyolja. A virág beszerzését és célba juttatását ne tudja le a benzinkúton fonnyadozó komposztálandó csokrokból. Azért sem javasoljuk ezt az opciót, mert a kapott virág erős üzeneteket rejt.

A női lélek kiszámíthatatlan, így csak óvatosan!

Nem titok, hogy a hölgyek pont olyan érzékenyek, mint a virágok. Tudnak olyan szendék és félénkek lenni mint a mimóza, de tudnak olyan gyönyörűen bántók is lenni mint a rózsa. Amilyen virágot küld, az minden esetben minősíti az ön szándékát, és az ön véleményét tükrözi az ajándékozottról. Kezelje a köszöntést is profikhoz illő módon.