Virágküldés

Virágküldés

A színek, az illatok és az ünnepek. Virágküldésre mindig van alkalom.

December. A maga fenséges pompájával. A hajnali fagyokkal, a dér lepte falevelekkel. Szürke és fénytelen minden. Valóban? A tél más oldalról a színek oázisa, amikor kint szürkére vált minden és amúgy is korán sötétedik, az ember igényt érez arra, hogy a meleget, a fényt és a színeket pótolja a környezetében. Ilyenkor semmi sem túl sok és semmi sem túlzás. Jöhetnek az erős, domináns színek, a fények, és a csillogás. Az ajándékozásra ez az időszak is kiváló, sőt mi több alkalomszerű. Hiszen közeledik a karácsony, lassan érkezik az év vége. A partnereknek, az alkalmazottaknak egyaránt kiváló alkalom, hogy virágküldés során megköszönve az egész éves partneri kapcsolatot kellemes ünnepeket kívánjunk.

A virágküldés öröme, neki, nekünk. Most a legaktuálisabb a romantika

Virágot rendelhetünk a szeretett kedvesnek, vagy az amúgy is hajtós, karácsony előtti időszak feladatai között megkímélhetjük őt az asztali csokrok megrendelésével. Ilyenkor kifejezetten jól jön időben egyeztetni a virágküldés időpontját, amivel garantálhatjuk azt, hogy az asztali díszünk, a pompás karácsonyi csokrunk is frissen és időben kerüljön hozzánk. Az idei év színei a bronz és az arany, kiemelve a fémes csillogást. Hogy milyen virágot rendelhetünk télen? Bármilyet, mivel a virágpiac globális lefedettségének örvendhetünk, így bármelyik virág is legyen az ön vagy ajándékozott kedvence, így semmi sem akadálya a virágküldésnek. A karácsonyi asztalon büszkén és élettelien díszeleghet a frissen vágott sárga tulipán is.

Ünnepelni csak szívvel-lélekkel érdemes

Nem mindenki ragaszkodik a hagyományokhoz, nincs is ezzel semmi baj. Sosem azt kell követni a virágrendelés és virágküldés során sem, ami a nagy könyvben van megírva. Hiszen az ünnepeknek nincsenek szabályai. Mindenki a maga módján ünnepel, és ehhez mérten használja fel a virágboxainkat, asztaldíszeinket és vágott csokrainkat. Elkészült viráginstallációinkat megtekinthetik oldalunkon. Itt mindenki megtalálja a maga igényének és hangulatvilágának legmegfelelőbb szépséget. Személyesen mi is megtapasztaltuk, hogy a hangulatnak nagyon fontos szerepe van a karácsonyi dekorációk megálmodásánál, és a teljes kép összeállásához akár több napra is szükség lehet. Mi éppen ezért vagyunk, hogy ön mindezt kényelmesen otthonából intézhesse, hiszen virágküldésre a Karácsony egy kiemelkedően pompás alkalom.