Virágküldés - Békéscsaba

Virágküldés - Békéscsaba és környékére

Békéscsaba és környékének története szorosan összefonódik a Körössel és a természettel, a virágokkal. A Wencheim család Szabadkígyóson, Békéscsaba szomszédságában csodálatos kastélyt és gyönyörű parkot hagyott az utókorra, ahol még ma is felelhetők nyomokban a környező vidék és távoli tájak jellemző virágai. 
Ám Békéscsabán sem muszáj egy parkot keresned, hogy gyönyörű virággal örvendeztesd meg magadat, vagy szeretteidet. A virágküldés Békéscsabán is a legszebb módja, hogy színt csempésszünk a hétköznapokba. Küldj virágot Békéscsabára, rendelj online, és csalj mosolyt szeretteid arcára!

Mennyibe kerül a szállítás?

Virágküldő szolgálat - Békéscsaba
S csokor
5 100 HUF
M csokor
5 100 HUF
L csokor
4 900 HUF
XL csokor
4 900 HUF
Ajándék
6 000 HUF
Válasszon kiemelt ajánlataink közül! Tovább...
Válasszon kiemelt ajánlataink közül!

A virágcsokrok illusztrációként szolgálnak. Külföldre való rendelés esetén a kiválasztott csokor jellegét, stílusát és hangulatát megtartva készítik el partnereink a csokrot, de mindig helyi virágokból. Külfüldön sehol nincs vasárnapi kiszállítás – kivétel kimelt viragos ünnepeken – pl: Valentin nap – Anyák Napja – Nemzeti ünnepeken nem szállítanak külföldi partnereink így a megrendelését a következő munkanapon szállítják ki.
További részleteket itt olvashat.