E heti névnaptár - Boldog névnapot...

E heti névnaptár - Boldog névnapot...

Egy férfinak mindig nehezebb örömet okozni, ajándékot venni - szoktuk mi gondolni. Egy nőt meglepni sokkal egyszerűbb, hiszen egy csodaszép csokorral bármikor le lehet venni őket a lábukról. Az igazság azonban, hogy a férfiak szívét is könnyű elnyerni, ha tudjuk a titok nyitját! 

És hogy miért így kezdődik a bejegyzés? A héten leginkább a férfiak ünnepelhetnek, szóval ebben a bejegyzésben hasznos tippeket olvashattok arról, hogy mi kell a férfinak, azaz hogyan nyűgözd le a nagy Őt, édesapád, testvéred, vagy barátaidat pár kattintással, a Virágneked.hu segítségével!

Azt azért mindenképp szögezzük le, hogy a hagyományos vélekedés, miszerint a virágot, virágcsokrot csak a hölgyek szeretik már abszolút nem állja meg a helyét, férfi ismerőseinket is meglephetjük egyedi csokrokkal. Persze nem a rózsaszín rózsacsokrot ajánljuk elsősorban számukra, de ha ránk bízod magad, és kommentben megírod nekünk, hogy kinek szánod a csokrot, és pár szót arról, hogy milyen is az ő személyisége ízlése, mi örömmel kötjük meg számára a tökéletes névreszóló csokrot! Ne feledd, virágküldő szolgálatunk nem csak Budapesten áll rendelkezésedre, sőt, nem is csak Magyarország területén belül. A világ 147 országában állunk rendelkezésre, amennyiben örömszerzésről van szó!

Na de, térjünk vissza a férfiakhoz, és időzzünk még egy kicsit a viágoknál, növényeknél. A férfiak gyakran hangoztatják, hogy a legjobb szakácsok a világon mind közülük kerül ki. Ezzel nem is szeretnénk vitatkozni, inkább csak bátorítjuk őket, hogy ragadjanak fakanalat néha. Ehhez pedig kiváló ajándék lehet egy DIY (csináld magad) fűszernövény, ami amellett, hogy tökéletes ajándék, méltó megkoronázása lehet egy egy vacsorának.

És persze elérkeztünk a legfontosabb szabályhoz, amit már nagymamáink is gyakran ismételgettek: egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Nos, mi úgy gondoljuk, hogy ez részben igaz, azonban egy kicsit csavarnánk a történeten. A férfiak inkább örülnek egy élmény típusú ajándéknak, mintsem valaminek amit aztán kitehetnek porfogónak a polcra. Az élmény pedig a minőségben rejlik. Mi úgy gondoljuk, hogy egy pezsgő vagy egy üveg bor tökéletes kiegészítője a különleges pillanatoknak, de amit igazán ajánlunk az a sör! No, persze nem akármilyen sör, mi hiszünk abban, hogy az ajándékküldés élmény, s így kiválogattuk nektek a legkülönlegesebb belga sörválogatásokat. Nézzetek körbe az italok között, mi egész biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljátok az alkalomhoz megfelelő kiszerelést.

És hogy kiket is köszöntünk?

  1.   Augusztus 20.   István
  2.   Augusztus 21.   Hajna, Sámuel
  3.   Augusztus 22.   Menyhért, Mirjam
  4.   Augusztus 23.   Bence
  5.   Augusztus 24.   Bertalan
  6.   Augusztus 25.   Lajos, Patrícia
  7.   Augusztus 26.   Izsó