Virágküldés

 

Nincs ünnep virág nélkül. Mit jelent a virágküldés annak, aki adja, és annak, aki kapja?
Amikor közeleg számunkra egy fontos esemény, ünnepnap, a nagy alkalom elhagyhatatlan eleme egy gyönyörű, impozáns csokor. Anyák napjára, évfordulóra, eljegyzésre, születésre… végtelen számú ünnepi alkalmat sorolhatnánk, amikor aktuális a virágküldés.
A romantikus típusú urak nagyon jól tudják, hogy egy pazar csokor mennyire fel tud ragyogtatni egy hölgyet. A „ma is annyira szeretlek” okból küldött csokrok külön kedvencként szerepelnek nálunk. Ők a mi vallomás csokraink.
Húszévnyi virágküldés után, több száz csokorral, és mosollyal a hátunk mögött.
A hagyományos vörös rózsa elképesztő színvilágával, bársony szirmaival, bódító illatával felér egy előreküldött öleléssel, egy simogatással, és egy gyengéd csókkal. Szezonális csokraink az épp aktuális szépségekből készülnek. Frissességükkel, szín és illatpompát biztosíthatunk az otthonokban, vagy akár az irodában. De legelsősorban az alkalomhoz illően tudjuk köszönteni, illetve előre jelezni a mihamarabbi érkezésünket.
Talán ezzel a gondolattal tudjuk összegezni mindazt, amit a virágküldés jelent nekünk. Bízza ránk a belépőjét.
Csokraink mellé ajánlhatunk egy kellemes rozé bort? Minden, ami a lélek simogatásához kellhet.  Több mint 20 éve vezető virágküldő szolgáltatást nyújtunk. Ez nem kevesebb, mint százezer kiküldött csokrot jelent. Nemcsak Magyarország szerte, hanem a világ 147 országában is sikeresen teljesítettük a megrendeléseket. A virágküldés során kézbesített, egyedi és megismételhetetlen csokraink több ezer alakalommal okoztak örömet, erősítettek meg barátságokat, fontak szorosabbra érzelmi szálakat.
Egy csodás csokor, egy isteni torta és egy kellemes rozé bor. A természet ékszerei a virágok. A költészet virágnyelve.   
Virágküldés mellett tortaküldést is biztosítunk, előre egyeztetett megrendelés szerint. Egyszerre lephetjük meg az ünnepeltet egy pompás csokorral és egy álomszép tortával. Születésnapok elmaradhatatlan elemei ezek, és mi örömmel segítünk a feladatok teljesítésében. Ezzel önnek időt nyerünk, hogy kellőképpen fel tudjon készülni az alkalomra. Üzletünkben várjuk önt, önöket, ahol megtekinthetik előre elkészített csokrainkat, virágboxainkat egy kellemes kávé és egy finom sütemény mellett. Igen nálunk ilyet is lehet, kellemes környezetben, a parlament mellett. Lesz időnk megbeszélni az ön elképzeléseit, megmutatjuk dizájn termékeinket is.
Érzelmek, illatok, színek… Minden, amit a földünk ad nekünk, újra, meg újra. A virágküldés
Szeretnénk megosztani önnel, önökkel egy szívünknek kedves idézetet.
 
”Jött. Nem mondanám, hogy váratlanul. Sőt. Nagyon is vártam. Ahogy minden évben (…) A fák dalra fakadtak, lombok születtek, a nyíló virágok megfestették az utcákat, a Nap pedig meleget töltött a virágok kelyhébe. És a lelkekbe. Mert nem csak a virágok, de a lelkek és a mosolyok is kinyíltak. Ezt a csodát hozta a vendégem. Úgy hívják: tavasz.”

Csitáry-Hock Tamás Ez a gondolat, ami a legközelebb áll ahhoz az érzéshez, amit nekünk a virágküldés jelent.